Számtalan kő és fa megjelenésű termékünkkel minden ízlés és stílus számára megfelelő dekorációs burkolatot kínálunk.

Az innovatív nyomdatechnika és a valósághű felületkialakítás olyan élethű formatervek kialakítását teszik lehetővé, melyek rendkívül inspirálóak. A tökéletes lakókörnyezet megvalósulása a részleteken múlik. Ezért minden egyes dekorációs burkolat abban a méretben kapható, mely maradéktalanul érvényesülni engedi annak erényeit. Az EXPONA padlóburkolatok hosszú élettartamának és nagy teljesítményének alapja. Sok formaterv kizárólag az EXPONA számára készül és a legmodernebb nyomdatechnikai eljárás által kerül a dekorációs rétegre.

A gyárilag felvitt PU-védőrétegnek (poliuretán) köszönhetően könnyebben tisztítható és kevesebb gondoskodást igényel. Robusztus felülete ellenálló és gondoskodik a tartósan szép padlóról. Így az EXPONA padlóburkolatokat intenzív használatú lakóhelyiségben is alkalmazhatja, továbbá hangja járáskor igen kellemes és halk. Az alacsony szerelési magasságnak köszönhetően (2,0 mm – 3,5 mm) az EXPONA padlóburkolók kifejezetten alkalmasak felújítási célra, valamint padlófűtés kialakításához. A gyárilag felvitt PU-védőréteg – gondos ápolás esetén – a padlónak tartós védelmet és igen könnyű tisztíthatóságot kölcsönöz.

Az EXPONA padlóburkolat ellenálló a nedvességgel és a szennyeződéssel szemben. Terméktulajdonságaik megakadályozzák a felhólyagosodást és problémamentesen lerakhatóak fürdőszobába és konyhába is. A szennyeződések könnyen eltávolíthatóak a felületéről. Padlóink könnyen tisztíthatóak. Sepréssel, vagy porszívóval történő rendszeres száraztisztítást javaslunk. A makacs szennyeződéseket nedves tisztítással, kereskedelmi forgalomban kapható semleges tisztítószerrel, vagy PU-tisztítószerrel távolíthatóak el. A lerakás gyorsan és tisztán végezhető el. A meglévő kerámia-csempelapok alkalmasak alapnak. Előfeltétel a kifogástalan, nedvszívó alap (stabil, tiszta, tartósan száraz, repedésmentes), sík felszínnel. Formatervezett burkolataink megfelelő ápolás esetén időtlen szépséggel ragyognak. Az összes lakóhelyiség esetén EXPONA padlóburkolatára 15 év garanciát adunk.