Stílusos, könnyen lerakható, masszív burkolat

Az EXPONA ConceptlineLOC új kollekció nemcsak nagyon stílusos hanem nagyon könnyen lerakható – ragasztó és aljzat előkészítés nem szükséges hozzá. A burkolat 100%-ban vízálló! A klikk rendszernek köszönhetően tartós masszív burkolatot kapunk. A magassága csupán 4,0 mm. Az eredeti Conceptline minták közül a 16 legsikeresebb mintát választották ki. A ConceptlineLOC tulajdonságainak köszönhetően ragasztó nélkül rögtön a meglévő aljzatra fektethető, még akár járólapra is. Aljzatelőkészítést, padlókiegyenlítést a klikk rendszer a hagyományos modul Expona burkolatokkal szemben nem igényel. Ezzel anyagot és időt és pénzt spórolhatunk. Az új EXPONA ConceptlineLOC a klasszikus padlóburkolatokkal szembeni előnye nemcsak a felújításnál hasznos az alacsony 4,0 mm vastagságának köszönhetően, hanem a nedvességgel szembeni ellenállóképessége is maximális. A burkolat lerakást követően azonnal használható.
Az új ConceptlineLOC kollekció a hagyományos Expona Conceptline legkedveltebb mintáit kínálja. 12 fa és 4 kőmintázatú design, 3 különböző méretben (29,8×60,2 14,5×90,7, 17,7×121,2). A 0,3 mm-es kopóréteg vastagságával lakossági, illetve közepes igénybevételű közületi felhasználók számára egyaránt alkalmas. A sok pozitív tulajdonsága mellett meg kell még említeni, hogy egyszerű az ápolása/kezelése. Az EXPONA ConceptlineLOC burkolatnak valósághű, természetes a kinézete.

Fahatású burkolatok

A fahatású padlók egy része egy finoman domborított felületi struktúrával rendelkezik.

Tovább

Kőhatású burkolatok

A kőhatású burkolatok mintái az eredeti természetes kő és a közkedvelt beton felület különböző árnyalatait kínálja négyzet...

Tovább